Even voorstellen

Fotograferen was altijd al een hobby, maar een aantal jaar geleden werd het praktisch noodzakelijk om daar een officiële business van te maken. In mijn vrije tijd fotografeer ik graag de natuur, maar kan ik ook erg genieten van andere culturen, afgelegen dorpjes en de kleine details in het leven.

Natuurlijk licht vind ik het mooiste en daarom maak ik het liefst reportages op een buiten locatie die bij de persoon of gelegenheid past, echt maatwerk dus. Het is geweldig om bij oplevering van een reportage de blijdschap bij de klant te zien als de portretfoto’s bekeken worden.

Naast mijn talent om op een creatieve manier beelden vast te leggen in een foto, heb ik mij ook gericht op schilderen. Hierbij gaat het ook om het creëren van iets moois zoals ik het zie of ervaar, maar dan leg ik het vast met verf. Hierbij gebruik ik diverse technieken waardoor de eindresultaten ook divers zijn. Voor ieder wat wils!

Om deze creaties te tonen en verkopen heb ik deze website gemaakt. Zie je iets moois of heb je een vraag? Twijfel dan niet en neem contact met me op!

Met vriendelijke groet,

Natalie Bruns