Deel deze pagina via:

Even voorstellen

Misschien herken je het wel. Opgegroeid zijn in een gezin waar veel muziek gemaakt werd, of gesport of, zoals in mijn geval, er veel creatieve activiteiten gedaan werden. Tekenen, schilderen, figuurzagen, kleien en zelfs emailleren. Niks was te gek en alles werd geprobeerd. Een dergelijke opvoeding vormt je en is een goede basis geweest voor wat ik tegenwoordig creëer.

De werken die ik maak weerspiegelen mijn fascinatie voor de mens en de natuur in al haar prachtige kleuren en verscheidenheid. Daarbij hou ik me niet aan één specifieke stijl.

Wel gaat mijn voorkeur uit naar aquarelleren en het maken van tekeningen. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Naast het schilderen fotografeer ik ook graag. Deze kunnen net als de schilderijen als afdruk besteld worden.

Heb je een vraag of speciale wens? Neem gerust contact met me op.

Met vriendelijke groet,

Natalie Bruns